Cautare

18988 de rezultate pentru "accident baia mare masina" (4.52 secunde)
O masina de teren cu numere romanesti, care transporta in portbagaj cinci migranti sirieni, a fost implicata intr-un grav accident, in timp ce era urmarita de politistii bulgari.
Constantin Mihutescu a piedut alegerile din Baia de Fier, in ciuda faptului ca in ziua alegerilor a beneficiat de prezenta in localitate a premierului Victor Ponta. Intrucat are domiciliul in Baia de Fier, primul ministru a mers duminica in localitatea gorjeana pentru a putea vota.
• In judetul Maramures sunt operabile partiile de schi din statiunile Suior-Baia Sprie, Roata-Cavnic, Icoana-Cavnic, Borsa, Mogosa-Baia Sprie si Izvoarele
Baia de aburi. Inhalarea aburilor ajuta la ameliorarea si indepartarea excesului de mucus din nas. Ca sa fie si mai eficient poti adauga si un ulei esential antimicrobian, de exemplu cimbru, eucalipt, menta.
Focul a pornit din baia personalului. Din fericire, nu sunt victime. Nu a fost nevoie ca personalul sau pacientii sa fie evacuati.
Iata factorii care cresc considerabil riscul de infarct sau accident vascular:
Asa cum spuneam, Romania ocupa, din pacate, un loc fruntas la capitolul accident vascular cerebral. ... Tot Organizatia Mondiala a Sanatatii a plasat Romania printre tarile care se afla pe primele locuri in lume in privinta mortalitatii dupa un accident vascular cerebral.
In mare parte, nesiguranta era indusa de votul secret - practica inedita pentru PSD-istii obisnuiti sa voteze la ordin si in conformitate cu listele date de sefi.
Inspectoratul General al Politiei Romane a mai comunicat ca autovehiculele implicate in accident au fost ridicate si transportate la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Ilfov, dupa efectuarea fotografiilor judiciare si a cercetarilor la fata locului. ... Premierul este recidivist Premierul Tariceanu nu este la primul accident de motocicleta.
Domnului Branko RADULOVIC Vicepresedinte al Parlamentului din Muntenegru Stimate domnule vicepresedinte, Ingaduiti-mi sa ma folosesc de aceasta ocazie pentru a va transmite in numele Senatului Romaniei si al meu personal cea mai sincera recunostinta pentru modul in care autoritatile muntenegrene au colaborat cu autoritatile romane pentru a acorda ajutor in cazul tragicului accident suferit duminica in Muntenegru de autocarul cu turisti din Romania.
Cred ca PNL a suferit un accident vascular cerebral Jurnalistul Cristian Tudor Popescu spune ca numirea unui candidat la primarie din caciula este o insulta la adresa electoratului PNL si la adresa bucurestenilor.
Redobandirea permisului de conducere Daca ati avut nefericitul moment in care dintr-o simpla manevra de neatentie, nu ati cedat trecerea de prioritate, fie la o simpla iesire din parcare, sau la un indicator de cedeaza trecerea (sa zicem prost montat), cu siguranta permisul de conducere v-a fost suspendat pe 60 sau 90 de zile in cazul in care a avut loc un accident usor, sau pentru o alcoolemie de pana in 0.80mg/l fara accident (atat de usor de ridicat si atat de greu de obtinut).
Englezii au aruncat in mare un cadavru luat de la morga, pe care l-au imbracat in uniforma de ofiter britanic, cu o servieta cu documente false din care sa reiasa ca Aliatii urmau sa invadeze Grecia si Sardinia si ca nu au planuri privind Sicilia.
Pokemon a influentat intr-un mod foarte profund cultura populara, incat a aparut pe coperta celebrei reviste TIME in 1999, iar cea mai mare companie aeriana din Japonia a participat intr-o campanie larga de promovare a francizei la sfarsitul anilor 90:
Arata un angajament mare din partea Ford, dar si increderea in oamenii de la Craiova". ... In Craiova, exista deja doua persoane care au comandat masina B-Max, pe baza catalogului de prezentare.
Artur Gluscenko a mai spus ca va ramane la Bucuresti atata cat va fi necesar, vorbind si despre interesul mare al mass-media pentru situatia lui Lucescu: ... Mircea Lucescu a fost ranit, vineri, intr-un accident rutier petrecut pe Bulevardul Vasile Milea din Capitala.
In Romania, o foarte mare parte dintre masinile de lux care circula pe drumurile noastre sunt aduse in tara prin intermediul retelelor de traficanti, iar de multe ori cumparatorii, nestiind acest lucru, ajung sa piarda si banii si masina.
In aceste conditii, la mare cautare sunt 9 independenti, dar si cei 17 parlamentari ai minoritatilor, care, desi la putere, dau emotii Coalitiei de aceasta data. ... Uselistii l-au chemat inclusiv pe deputatul Ioan Chisalita, aflat intr-o perioada de recuperare dupa un accident grav.
Aceste produse ajuta si la reducerea riscului de a muri din cauza unui atac de cord sau a unui accident vascular cerebral.
O fetita de 9 ani a fost ranita intr-un accident de circulatie care a avut loc intr-un restaurant in care se afla impreuna cu tatal ei. ... Insa nu aceasta a fost cea mai mare surpriza a zilei.
google-analytics.com